torstai 7. marraskuuta 2013

Aamukahvilla Soile Isokosken konsertin jälkitunnelmissa

Iloisen Mielen kahvilassa vietetään yhteistä aamukahvihetkeä ja ollaan edellisen illan konsertin lumoissa. Keittiövelho ja Keijo Kettu ovat olleet kuuntelemassa iki-ihanan sopraanon, Soile Isokosken Lied-konserttia. Velho on täysin tyrmääntynyt. Hän ei ole koskaan ennen tiennyt, että on mahdollista laulaa ruokareseptejä. Kerrassaan hurmaavaa! Isokosken ohjelmistossa oli mukana Ilkka Kuusiston Suomalainen vieraanvara ja Velhon suosikki oli ehdottomasti Lahden Mummin Lihapiirakka.

Keijo Kettukin on mennyt sanattomaksi. Häneen on tehnyt vaikutuksen se, että  konsertilla kerättiin rahaa vanhusten ja nuorten hyväksi. Keijolla on herkkä sielu, vaikka hän saattaakin välillä vaikuttaa kovaksi keitetyltä reportterilta. Isokosken esittämä Ave Maria sai Keijon liikuttumaan kyyneliin saakka.

Nonniin, Keittiövelho tuumaa, aika lähteä päivän hommiin. Keijo Kettu jää vielä hetkeksi haaveilemaan kulttuuritoimittajan urasta. Mitäpä, jos "Keijon reissunurkka" muuntautuisi välillä "Keijon kulttuurihetkeksi" ?






Ei kommentteja: