perjantai 24. lokakuuta 2014

Missä on Hansu Hippo?

Hansu ja Hertta ihailevat romanttista auringonlaskua.
Hansua odotellaan kovasti Iloisen Mielen kahvilaan töihin, mutta hippoa ei näy eikä kuulu. Keittiövelho on kuullut naapurin kissan kummin kaimalta, että Hansu olisi kotiutunut Italian matkaltaan ja vielä sellaistakin, että Hansu ei olisi palannut yksin.

Reportteri Keijo Kettu tietää kertoa, että huhut pitävät paikkansa. Hansu tosiaan saapui jo viime viikolla rahtilaivalla takaisin Suomeen. Hansu oli valinnut rahtilaivan matkustusmuodoksi, koska pitkän reissun jäljiltä rahat alkoivat olla aika vähissä ja hän sattui tuntemaan laivan keittiön apupojan. Apupoika oli ystävällisesti auttanut Hansua matkustusjärjestelyissä.

Siinäkin huhut osuivat oikeaan, ettei Hansu palannut kotomaisemiin yksin. Eräänä kauniina kesäpäivänä Hansu oli vaellellut varjoisassa oliivilehdossa, ja oli nähnyt siellä maailman ihanimman asian: kauniin vaaleanpunaisen tyttöhipon. Tyttö oli esitellyt itsensä Hertaksi ja se oli Hansun menoa se. Keijo on kuullut, että Hansu ja Hertta asuvat toistaiseksi alivuokralaisina erään tuttavaperheen luona, mutta etsivät omaa asuntoa. Etsintä voi kestää hetken, sillä Hippolaksi ei kelpaa mikä tahansa luukku.



Tiedot:
Tarina ja kuvat, Suski
Hansu ja Hertta hahmot, Suski
Hippoamigurumin ohje: Mia Bengtsson. Amigurumi, virkkaa uusia iloisa maskotteja. 2011. Atena

Ei kommentteja: